Ginga Place

Erikoistekniikat

Nimi: Neck the Killing
Nimisuomennos: ”Niskantappo”
Käyttäjät: Joe, Yukimura

Kuvaus
Vihollisen kaulaan tai niskaan hyökätään kiinni ja aletaan pyöriä hurjaa vauhtia, tavoitteena on katkaista uhrin kaula. Ensin katkeaa kaulavaltimo, sitten kaularanka ja lopuksi koko kaula. Yukimura käytti tätä iskua mangassa kun taisteli makakeja vastaan, Joe käytti suurta hybridikarhua vastaan.

Nimi Neji Ki
Japaniksi ネジ切
Nimisuomennos Kiertyvä leikkaus
Käyttäjät Melkeinpä jokainen koira osaa käyttää tätä iskua

Kuvaus
Koira tarttuu hampaillaan kiinni kohteeseensa ja alkaa pyöriä ympäri nopeaa vauhtia. Isku voi aiheuttaa vakavia haavoja ja uhri voi kuolla verenhukkaan.

Nimi Kieuseru Shōshitsu
Japaniksi
Nimisuomennos
Käyttäjät Kougat

Kuvaus
Kougien oma niin kutsuttu ”katoamistemppu”. Ne ovat esim. puussa seisomassa ja vaihtavat niin nopeasti paikkaa, että ne näyttävät muuttuvan mustaksi ja katoavan jälkiä jättämättä.

Nimi Shiroi Senkō
Japaniksi 白い閃光
Nimisuomennos Valkoinen välähdys
Käyttäjät Riki ja Gin

Kuvaus
Erikoishyökkäyksen tekijä iskee ns. valonnopeudella ja tekee samalla syviä viiltohaavoja. Tällä iskulla voidaan myös katkoa raajoja. Esim. Riki taistelee Gakia vastaan ja katkaisee tältä kolme varvasta.

Nimi Zetsu Tenrô Battôga
Japaniksi 絶天狼抜刀牙
Nimisuomennos Katkaiseva Siriuksen miekanvedon hammas
Käyttäjät Fūga, Gin, Riki, Weed, Yukimura

Kuvaus
Koira hyppää eteenpäin ja hän ikään kuin ratsastaa tuulen mukana. Keho alkaa pyöriä sirkkelimäisesti eteenpäin ja tarkoituksena on tehdä suurta vahinkoa kohteelle. Tällä iskulla voi katkoa raajoja ja tehdä sisäistä vahinkoa. Esim. murtaa pääkallon.

Riki sanoo Ginille Suuressa taistelussa, että tämä isku on kulkenut karhukoirien suvusta toiseen, hän kokee velvollisuudeksi opettaa tämä isku ainoalle pojalleen. Hän lisää vielä, että Ginin on opetettava tämä kyseinen salainen tekniikka tulevalle sukupolvelle. Riki varoittaa ennen kuolemaansa, että Ginin ei kannata käyttää erikoiskua enää, sillä ”paholaiset saapuvat pahuuden hampaineen” etsimään hänet käsiinsä, jos kuulevat Ginin käyttäneen tekniikkaa.

Mangassa (osa 14) näytetään kuinka Riki pelastaa Fūga-suden, joka meinaa kuolla toisten susien kynsiin. Fūga on kiitollinen Rikin avusta ja opettaa tälle kyseisen salaisen tekniikan.

Igan shinobitekniikat

Nimi Kamikaze
Nimisuomennos Itsemurha
Käyttäjät Igan-shinobikoirat

Kuvaus
Igojen ns. velvollisuus on puolustaa pyhiäkirjoituksia henkensä uhalla. He tekevät itsemurhaiskuja taistellessaan kogia vastaan. Tsukikage juoksi kouga mukanaan onkaloon, joka oli täynnä vettä. Hän hukutti itsensä lisäksi vastustajan.
Hayato juoksi 30 askelta aamu-auringon puoleisen vuoren suuntaan. Siellä oli ansakuoppa, joka oli täytetty terävillä piikeillä.

Nimi Raikaken
Japaniksi 雷花剣
Nimisuomennos Ukkoskukkien miekka
Käyttäjät Igan-shinobikoirat

Kuvaus
Igojen osaama isku, mutta Gin oppii sen myös. Iskun ideana on se, että ensin roikutaan takajalkojen avulla puun oksassa. Samaan aikaan muodostuu iskun tekijöiden ympärille lehtipyörre. Sitten ponnistetaan vauhtia ja syöksytään kohti kohdetta ja viilletään uhria hampailla.

Nimi Rasensuisha
Japaniksi 螺旋水車
Nimisuomennos
Käyttäjät Akame

Kuvaus
Tulee.

Nimi Zanzō Sanbunshin
Japaniksi 残像三分身
Nimisuomennos
Käyttäjät Akame

Kuvaus
Tulee.

Susien battougat

Nimi Geki Sentsūhi-Battōga Moroha Jū Resshu-ken
Japaniksi 撃 閃通臂抜刀牙 諸刃 -縦列手拳
Nimisuomennos Iskevä lävistävän välähdyksen miekanvedon hammas
Käyttäjät Mukonga, Big Horn & Ben

Kuvaus
Mukonga ei yleensä käytä tavallisiin kulkukoiriin tekniikkaansa, mutta hän tekee Benin kohdalla poikkeuksen. Isku aloitetaan ottamalla vauhtia juoksemalla ja sitten isketään molemmilla etutassuilla salamannopeasti. Iskut osuvat kehon sisäpuolelle, tekniikan teho ei ole ulkoisissa haavoissa vaan sisäisissä vaurioissa. Sisäiset vauriot heikentävät vastustajan tilaa koko ajan iskun jälkeenkin. Yleensä yksi isku tätä tekniikkaa riittää tappamaan koiran kuin koiran, mutta Benin tahdonvoiman ansiosta hän ei hävinnyt Mukongalle.

Nimi Inazuma Kenbu-Hisōga
Japaniksi 稲妻 剣舞飛走牙
Nimisuomennos
Käyttäjät Thunder Wolf

Kuvaus
Kuvaus.

Nimi Metsu-Hen’iBattōga
Japaniksi 滅 変異抜刀牙
Nimisuomennos Tuhoava muutoksen miekanvedon hammas
Käyttäjät Hyouma & Gold Eye

Kuvaus
Tekniikassa tehdään tähtimäistä liikettä ja tätä on melko vaikea väistää.

Nimi Ran-Daryuushin-Battōga
Japaniksi 乱 蛇龍身抜刀牙
Nimisuomennos Kaaoksen lohikäärmeen miekanvedon hammas
Käyttäjät Hyakkiga & Kurotora

Kuvaus
Iskun tekijä ottaa vauhtia ja hyppää ilmaan. Ilmassa hän näyttää kiemurtelevan kuin käärme. Hyakkiga käytti panssarinsa piikkejä apuna iskua tehostaakseen, sillä piikeissä oli halvaannuttavaa myrkkyä. Kurotora oppi matkimaan tätä tekniikkaa ja onnistuikin voittamaan Hyakkigan.

Nimi Retsu-Genmu-Battōga
Japaniksi 烈 幻夢抜刀牙
Nimisuomennos Liekehtivän illuusion miekanvedon hammas
Käyttäjät Retsuga

Kuvaus
Tekniikassa tehdään ilmassa erikoista pyörivää liikettä, niin että keskelle jää tyhjää tilaa. Iskusta pystyy suojautumaan hyppäämällä battougan keskeltä ikään kuin hyppäisi jonkun renkaan lävitse.

Nimi Sai Raijin Battōga
Japaniksi 砕雷針抜刀牙
Nimisuomennos Murskaava ukkosen piikkien miekanvedon hammas
Käyttäjät Suiga

Kuvaus
Suiga johdattaa vesitse uhrinsa pieneen luolaan jonka katto on täynnä jääpuikkoja. Tekniikassaan hän juoksee katossa tiputtaen jääpuikkoja uhrin päälle, välillä hän vaihtaa puikkojen putoamiskulmaa, jotta niitä olisi vaikeampi väistellä. Yleensä uhri tekee virheen ja hyppää veteen, silloin puikkojen osuminen on helpompaa ja niillä kestää veden takia sulaa hitaammin.

Nimi Shū Tossō Battōga
Japaniksi 襲 突槍抜刀牙
Nimisuomennos Hyökkäävä pistävän keihään miekanvedon hammas
Käyttäjät Shuuga & White Tiger

Kuvaus
Shuuga sai syntymälahjakseen tärkeimmän aseensa eli hänen toinen etutassunsa katkaistiin, jotta tekniikka pääsi oikeuksiinsa. 7-vuoden harjoitus oli karaissut luusta yhtä kovan kuin teräs.

Shuugan isku tekee suurta vahinkoa jos hän onnistuu pistämään kehon läpi, Akame onnistui pelastautumaan sillä, että otti Shuugan painon vastaan takajaloillaan.

Nimi: Zan Hishō Bunshin Battōga
Japaniksi 斬 飛翔分身抜刀牙
Nimisuomennos
Käyttäjät Raiga

Kuvaus
Kuvaus.

Nimi: Sumu/usva
Käyttäjät: Gold Eye & Hyouma

Kuvaus
Kuvaus.