Ginga Place

Oheistuotteet

Avaimenperät

Avaimenperinä on ainakin: Akame, GB ja Kyoshiro. Pienehkön kokoinen koriste koirasta, jonka voi laittaa avaimiin kiinni.

Figuurit

Ginga Densetsu Weed: The Real Figure collection

Figuureja on julkaistu kaksi sarjaa. Sarja 1:seen kuuluvat: GB, Hiro, Jerome, Kagetora, Ken, Kyoshiro, Mel, Sasuke, Rocket, Weed ja maalaamaton Weed. 2 sarjaan kuuluvat: Akame, Blue, George, Gin, Hougen, Kaibutsu, Kamakiri, John, Sniper, Tesshin. Figuurit ovat pakkausten sisällä ja kun sen ostaa, niin ei tiedä minkä hahmon saa.

Kännykkäkorut

Weed Collector’s Edition boksissa tulee mukana Weed kännykkäkoru, mutta on olemassa ihan japanilainenkin koru. Kännykkäkoruna saa myös ainakin Kenin.

Lasinaluset

Nämä on tehty mikrokuitu kankaasta ja ovat kooltaan noin 10 cm x 10 cm. Lasinaluset ovat uusimpia Ginga-aiheisia oheistuotteita mikrokuitusten pyyhkeiden kanssa. Avaamaton pakkaus sisältää myös pesuohjeet. GDW-hahmoista tehdyt aluset: GB, Hiro, Kagetora, Kyoshiro, Mer ja Weed.

Studiomateriaali

A4 kokoisia paperiarkkeja, joissa on mallikuvia Weedissä esiintyvistä hahmoista. Luonnoksia löytyy maisemista, animessa esiintyvistä rakennuksista, koirien kokovertailuja yms.

Paperihahmot

Paperiarkissa on ohjeet kuinka kyseinen hahmo kootaan. Paperihahmoina on: GB, Jerome, Mel, Sasuke ja Weed. Näitä saa Weed Worldien mukana.

Pehmolelut

Pehmoleluja on kooltaan isoja sekä pieniä. Pehmoina löytyy: Akame, Ben, George, Gin, John, Kagetora, Ken, Kyoshiro, Mel, Jerome, Riki, Rocket, Weed. Pehmot ovat melko kalliita ja niistä joutuu maksamaan 400-2000€. John ja Riki ovat aika harvinaisia yksilöitä.

Pyyhkeet

On ilmestynyt kaksi pyyhettä, joissa on Weed aiheinen kuva. Toinen on sport-pyyhe ja toinen on normaalin kokoinen.

Zipot

On valmistettu 3 erilaista zippo tupakansytytintä, joidenka kyljissä koreilee Weed aiheinen kuva. Zipossa käytetään sytytinnestettä ja nämä ovat parempia kuin tavalliset sytyttimet, sillä zipolla voi sytyttää tuulisella ja sateisella säällä. Liekki sammuu vasta kun kansi laitetaan kiinni. Zipot ovat oikeastikin kalliita ja Weed aiheisesta ziposta saa varautua pulittamaan ainakin 50 €.