Ginga Place
Anime

Tietoa animesta.

DVD

Nimi: Weed Collectors Edition
Tuotanti: Studio DEEN
Ohjaus:
Käsikirjoitus:
Tekstitys: Suomi, Ruotsi
Aluekoodi: R2-Suomi
Kuvasuhde: 1.33:1
Levittäjä: Future Film
Julkaisupäivä: 14.11.2007
Idea ja mangan tekijä: Yoshihiro Takahashi
Muuta
Ikäraja on K-11. Maksaa noin 50-60 e. Tässä tulee ekstrana Weed-kirjanen (16 sivua) ja Weed-kännykkäkoru.

Jaksolista

1. Jakso Hänen nimensä on Weed
その名はウィード
His Name is Weed
Esitetty televisiossa 3. marraskuuta 2005
Juoni/jakson kuvaus Weed ja GB tapaavat ensimmäistä kertaa ja he ystävystyvät. Smith löytää Weedin ja kolmikko menevät Weedin äidin, Sakuran, luokse, mutta on jo liian myöhäistä. Sakura on kuolemaisillaan ja viimeisillä voimillaan pyytää Smithiä menemään Weedin kanssa turvallisesti Ohuun. Tästä kolmikon matka alkaa ja edessä on jos jonkinlaisia ongelmia.

2. Jakso Ilmetty päällikkö
大将の器
The Tool of the Leader
Esitetty televisiossa 10. marraskuuta 2005
Juoni/jakson kuvaus Weed, GB ja Smith jatkavat matkaansa ja törmäävät Hook-koiraan ja Mel koiranpentuun. He saavat tietää Melin olevan Bluen alainen ja Weed haluaa mennä Bluen luokse. He saavat Bluen kiinni, mutta he joutuvat autotielle ja sattuu onnettomuus.

3. Jakso Kaksoissolan todellisuus
二子峠の真実
Truth of the Twin Peaks
Esitetty televisiossa 17. marraskuuta 2005
Juoni/jakson kuvaus Weed lähtee yksin Torahampaalle ja tapaa Kenin ja Kageotoran pienen laumansa kera. Hän saa myös kuulla siellä terrorisoivasta geenimanipuloidusta Deadly Weaponista. Weed näkee isänsä, mutta tämä ei tunnista poikaansa ja sitten Weed kohtaa tämän ison pedon ja henkensä puolesta hänen isänsä pelastaa Weedin. Lopulta Smith tunnistaa tämän harmaan akitan, joka uhrasi henkensä Weedin vuoksi.

4. Jakso Perijä
受け継がれし魂
Succession of the Soul
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weed tutustuu Jeromeen ja tämän ystäviin ja yhdessä heidän kanssaan he yrittävät kaataa vaarallisen Deadly Weaponin. Jerome kertoo Deadly Weaponin aikaisemmasta elämästä, joka avaa hieman Weedin ja muiden silmiä. Weed jää sortuvan vuoren alle ja Smith uhraa henkensä tappaakseen Deadly Weaponin.

5. Jakso Päättäväisyys
放たれた決意
Released Decision
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weed ja hänen ystävänsä pääsevät ulos sortuneen vuoren sisältä, mutta armoton taistelu raivokasta ja ylivoimaista Deadly Weapon-koiraa vastaan on vasta aluillaan. Armoa ei anneta ja uhreja on useita.

6. Jakso Tavoite lähestyy
迫りくる野望
Imminent Ambition
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Taistelu Deadly Weaponia vastaan saattaa Weedin joukot erilleen ja vie aikaa ennen kuin ystävykset ovat taas yhdessä. Myös Daisuke etsii lannistumatta Weediä ja muita koiria, kantaen huolta näiden kunnosta. Vuoristomajassa piileskelvät Hopeanuoli eli Gin, John ja Akame joutuvat yllättäen piirityksen kohteeksi. Edessä on pitkä ja brutaali taistelu.

7. Jakso Uusi uhka
新たなる鳴動
A New Rumbling
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weed ja GB ovat törmänneet koiraan nimeltä Akame. Akame tunnistaa Weedin Hopeanuolen pojaksi ja kertoo tälle Hopeanuolen olevan vaarassa. Vuoristomajalla Hopeanuoli joukkoineen ovat taisteluussa pahasti alakynnessä ja loukkaantuneita. Ehtiikö Weed ystävineen ajoissa isänsä avuksi?

8. Jakso Kahleiden tuolla puolen
絆の向こう
The Other Side of Bond
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Paha lumimyrsky yltyy, vaikeuttaen Weedin ja tämän lauman etenemistä vuoristomajalle. Majalla Hopeanuoli on yhä piiritettynä ja tämän ystävät John ja Hiro pääsevät pakenemaan etsiäkseen apua. Molempien laumojen on selvittävä useasta vaarallisesta ja verisestä taistelusta, jotta Weedin ja Hopeanuolen jälleennakeminen onnistuisi.

9. Jakso Paratiisi
砕けえぬ誓い
A Broken Oath
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Matkallaan vuoristomajalle, Weed, GB ja muut saapuvat toiseen hylättyyn majaan. Weed saa kuulla Hopeanuolen kohtaamista vaikeuksista ja lähtee omin päin etsimään tämän laumaan kuulunutta Johnia. Toisaalla John ystävineen käy kovaa taistelua pysyäkseen hengissä… GB ja muut päättävät lähteä etsimään Weediä auttaakseen tätä. Löydettyään toisensa kohtaavat he pian uuden aggressiivisen koiralauman.

10. Jakso Kaksi oikeudenmukaista
二つの正義
The Justice of Two
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weed lähtee jälleen yksin liikkeelle, jättäen GB:n ja muut ystävät taakseen. Hän kohtaa Kyoshiron ja tämän lauman ja edessä on raskas taistelu, jossa panoksena on pienen pennun henki. Weed joutuu laittamaan kaiken nopeutensa ja taitonsa peliin usean vastustajan voittamikseksi.

11. Jakso Weedin herääminen
ウィード覚醒
Weed Awakens
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weedin ja Kyoshiron kamppailu keskeytyy yllättäen, kun Hougenin lähettämät ammattitappajat, Lector ja Thunder, ilmaantuvat mukaan kuvioihin. Weed ja Kyoshiro päättävät yhdistää voimansa käydäkseen taisteluun yhteistä vihollista vastaan.

12. Jakso Miesten välinen lupaus
漢の約束
An Honourable Promise
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weedin oikeudenmukaisuus ja rohkeus tekee Kyoshiroon vaikutuksen ja hän päättää joukkoineen liittyä Weedin laumaan. Samaan aikaan Ohussa ilmenee uusia ongelmia: Hougenin veli, Genba, on saapunut valtavan koirajoukkion kanssa alueelle. Hänen aikomuksensaan on vallata Torahammas-kallioröykkiö, jonka luona käytiin verinen taistelu Akakabuto-karhua vastaan.

13. Jakso Ikuinen ylpeys
永遠の誇り
Eternal Pride
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Ennen paluuta Ohuun, Weed saa kuulla Kogan ninjakoirista ja heidän taitavasta johtajastaan, Tesshinistä, joka kuului aikoinaan Ohun joukkoihin. Weed päättää etsiä Tesshinin pyytääkseen tätä avuksi isänsä pelastamisessa. Sillä välin Torahammasta puolustava ryhmä Ohun sotureita joutuu hengenvaaraan, kun Genban määrältään ylivoimainen koiralauma hyökkää heidän kimppuunsa…

14. Jakso Salamurhaajan luisuva tikari
蠢く凶刃
The Assassin’s Slithering Dagger
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weed, GB ja muut saapuvat Rocketin kotiseudulle etsimään laumaansa lisää koiria. Heillä ei ole aavistustakaan, että aluetta on jo pidemmän aikaa terrorisoinut muuan Kamakiri-niminen irlanninsusikoira kätyreineen. Pian totuus kuitenkin valkenee ikävällä tavalla, kun Weedin joukkio huomaa käyneensä suoraan Kamakirin juonimaan ansaan.

15. Jakso Zetsu Tenrô Battôga
絶 天狼抜刀牙
The Zetsu Tenrou Battouga
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Kogan-ninjakoirien johtaja, Tesshin, alkaa Hopeanuolen pyynnöstä opettaa Weedille erikoishyökkäystä, jonka nimi on Lentävä torahammas. Weed harjoittelee ahkerasti, mutta kykeneekö hän käyttämään vaativaa hyökkäystä myös oikeassa taistelutilanteessa? Samaan aikaan Hougen päättää jättää vanhan tukikohtansa ja lähtee joukkoineen veljensä Genban luo Ohuun.

16. Jakso Jäähyväiset
決別
Farewell
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Weed luulee Hougenin yhä majailevan tukikohdassaan eteläisillä Alpeilla ja pitävän hänen isäänsä, Hopeanuolta, vankina pienessä vuoristomajassa. Yllätys on melkoinen, kun Weed ystävineen lopulta saapuvat paikalle: vuoristomajassa ei odotakaan Hopeanuoli, vaan Lector ja Thunder – ammattitappajat, jotka ovat valmiita kostamaan viimekertaisen häviönsä verisesti…

17. Jakso Talvitaistelu
雪上の死闘
The Struggle in the Blizzard
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Kun Weed saapuu ystäviensä kanssa Ohuun, joutuvat he ensimmäiseksi kohtaamaan Genban joukkoineen. Yllättäen raju lymimyrsky kuitenkin keskeyttää kamppailun ja Ohun soturit katsovat parhaaksi perääntyä. Ainoastaan Tesshin ja Shigure jäävät myrskystä huolimatta jatkamaan taistelua, sillä he ovat päättäneet voittaa Genban – vaikka se vaarantaisi heidän henkensä.

18. Jakso Suuttumus ystävään
友への叫び
An Outcry to a Friend
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus Lumimyrskyn laannuttua, Ohun soturit lähtevät etsimään turvallisempaa tukikohtaa. Valitettavasti Kamakiri ilmaantuu laumansa kanssa lähistölle, tavoitteenaan löytää ja vangita Weed. Tilanteen selvittämiseksi Weed keksii uhkarohkean suunnitelman, jonka hän toivoo voivansa ajaa Kamakirin tiehensä.

19. Jakso Itsepäisen tahto
愚か者の意地
A Fool’s Disposition
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus GB onnistuu puolivahingossa soluttautumaan Hougenin laumaan ja löytää sattumalta Torahampaan uumenista vakvasti loukkaantuneen Hopeanuolen. GB yrittää päästä takaisin Weedin luo kertoakseen löydöstään, mutta pakomatka päättyy lyhyeen. Hougenin kätyrit saavat selville hänen olevan yksi Ohun sotureista…

20. Jakso Oun itsemurha
奥羽決死隊
The Ou Suicide Corps
Esitetty televisiossa ?.?.????
Juoni/jakson kuvaus GB:n paosta raivostunut Hougen lähtee joukkoineen etsimään Ohun sotureita, valmiina tuhoamaan heidät lopullisesti. Weed päättää, että on oikea aika käydä vastahyökkäykseen. Hänen laumansa puolella on yllätyksen suoma etu, sillä vastapuolella ei ole aavistustakaan Weedin erikoishyökkäyksestä. Mutta riittääkö Lentävä torahammas todella kukistamaan Hougenin?

21. Jakso Tunkeutuminen Torahampaalle
牙城潜入
Infiltrating Gajou
Esitetty televisiossa ?.?.2006
Juoni/jakson kuvaus Vihollisen riveihin soluttautuneet Kyoshiro ja Toube onnistuvat pelastamaan Hopeanuolen Torahampaan uumenista, mutta pian Kamakiri kätyreineen pääsee karkureiden jäljille. Järjestääkseen Kyoshirolle aikaa viedä haavoittunut Hopeanuoli turvaan, Toube päättää uhmata kuolemaa ja jää yksin taistelemaan ylivoimaista vihollisjoukkoa vastaan…

22. Jakso Isä ja poika
父と子と
Father and Son
Esitetty televisiossa 7. huhtikuuta 1986
Juoni/jakson kuvaus Kyoshiron voimat alkavat ehtyä, mutta sinnikkäästi hän jatkaa matkaansa pelastaakseen Hopeanuolen. Samaan aikaan Weed ja hänen ystävänsä hyökkäävät rohkeasti Kamakirin joukkion kimppuun, estääkseen heitä löytämästä Kyoshiroa ja Hopeanuolta. Hiro saa viimein tilaisuuden kostaa menneisyytensä arvet Kamakirille ja haastaa hänet kanssaan kaksintaisteluun.

23. Jakso Taistelu Kaksoissolassa
開戦 二子峠
The War of Futago Pass Begins
Esitetty televisiossa 7. huhtikuuta 1986
Juoni/jakson kuvaus Ohun soturit ovat valmiina käydäkseen viimeiseen taisteluun Hougenin armeijaa vastaan. Weed jakaa joukkonsa iskuryhmiin, joiden tehtävänä on lyödä Hougenin kenraalit – Buruge, Bat ja Kite – sekä heidän seuraajansa. Kyoshiron taidot joutuvat kovalle koetukselle, kun hänen johtamansa ryhmä saa vastaansa Burugen koiralauman…

24. Jakso Lopputaistelu tulessa ja lumessa
炎雪の決戦
A War of Fire & Snow
Esitetty televisiossa 7. huhtikuuta 1986
Juoni/jakson kuvaus Weed päättää yhdessä Rocketin kanssa lähteä Torahampaan luota paenneen Hougenin perään. Sillä aikaa Tesshin, Ken, Kagetora ja muut tekevät parhaansa voittaakseen taistelun Hougenin kenraaleita vastaan. Kenraalien taidot ja erikoiset taistelutekniikat tulevat heille kuitenkin täytenä yllätyksenä…

25. Jakso Koski
激流
The Raging Stream
Esitetty televisiossa 7. huhtikuuta 1986
Juoni/jakson kuvaus Hougen onnistuu eksyttämään Weedin jäljiltään, mutta suunnatessaan kulkunsa takaisin Torahammasta kohti, hyökkää Jerome hänen kimppuunsa. Haavoittunut Jerome ei kuitenkaan pysty kauaa pitämään otettaan Hougenista, jolloin tämä saa tilaisuuden paiskata hänet lähellä virtaavaan jokeen. Jerome ajautuu voimakkaan virran mukana syvään luolaan, josta pelastautuminen näyttää toivottomalta.

26. Jakso Todellinen Hopeanuoli
真・銀牙伝説
The True Ginga Legend
Esitetty televisiossa 7. huhtikuuta 1986
Juoni/jakson kuvaus Myrskyn raivotessa, Weed saapuu takaisin Torahampaalle, jonka luona hänen on viimein aika kohdata Hougen kaksintaistelussa. Weed on elämänsä suurimman haasteen edessä – kykeneekö hän kukistamaan Hougenin hirmuvallan ja palauttamaan rauhan Ohun paratiisiin?

5-26 episodien jaksokuvaukset ovat suoraan DVDn takakannesta!