Ginga Place

Oheistuotteet

Animaatiokalvot

Nämä ovat A4-kokoisia kalvoja (n. 24,5 cm x 27 cm), joita on käytetty GNG-animen tekoon. Jos haluaa jotain uniikkia kokoelmaansa, niin suosittelen kyllä näiden ostamista, kahta samanlaista kalvoa ei voi omistaa! Yleensä hinta pyörii yli 100 e paikkeilla. Hinta riippuu tosi paljon siitä mitä kalvossa on. Esimerkiksi joku harvinaisempi hahmo tai täydellisen taustan omaava kalvo maksaa enemmän. Kalvot, joissa esiintyy Hopeanuoli tai muu koira, niin näistä tarjotaan enemmän.

Hyvin säilyneitä kalvoja on vaikea löytää. Nämä täytyisi säilyttää valolta ja kostealta suojattuna. Kalvon maalit takertuvat helposti kiinni ja mukana yleensä tuleva luonnos on jäänyt kalvoon kiinni.

Figuurit

Ginga Nagareboshi Gin Gashapon 銀牙 流れ星 銀 ガシャポン
Bandailta ilmestyi vuonna 1986 ensimmäinen sarja keräiltäviä Ginga-figuureja. Figuurit olivat muovikapsuleissa (säilytyspallot) ja niitä sai näistä väännettävistä automaateista muutamalla jenillä. Säilytyspalloja on punaisia, keltaisia, vihreitä, sinisiä ja oransseja. Ensimmäiseen sarjaan kuuluu 12 figuuria: Akakabuto A (neljällä jalalla seisova), Akakabuto B (takajaloilla seisova), Ben, Cross, Gin, John, Kurotora, Moss, Musashi, Oliver, Riki ja Sniper. Figuurien värit ovat hopea, pronssi, ruskea ja valkoinen. Ainoastaan Ben ja Gin figuurit ovat ilmestyneet kaikilla väreillä.

Ensimmäisen sarjan figuurit on julkaistu myös isona kokona (kutsutaan nimellä Keshi) ja ne ovat tulleet säilytyslaatikoissa. Erikoisuutena näissä on väreinä sininen ja tumman ruskea. Akakabuto B eli takajaloilla seisovaa figuuria ei ole valmistettu ollenkaan isona kokona. Gin-figuuri on ilmestynyt myös keskikokoisena ja värejä ovat tumman ruskea ja pronssi.

Pienien figuurien selässä on merkintä ©T/S·T·T B, isojen figuurien selässä on ©T/S·T·T. Keskikokoisella Ginillä on tuo jälkimmäinen merkintä myös.

Vuonna 1987 tuli toinen sarja keräiltäviä Ginga-figuureja. Niitä ilmeisesti tehtiin vähemmän kuin 1.sarjaa, sillä nämä ovat paljon harvinaisempia ja niiden arvo on 100-600e (v. 2013, arvo vain kasvaa vuosi vuodelta). Kakkos sarjaan kuuluu myös 12 figuuria: Akatora, Gin (makaava), Bemu, Benizakura, Chuutora, Hazuki, Kisaragi, Kurojaki, Madara, Minazuki, Smith & Uzuki. Yleisimmin myytävänä näkynyt 2.sarjan figuuri on makaava Gin.

Molemmissa sarjoissa on tullut mukana pieni lappunen, johon on listattu kunkin sarjan hahmot. Ykkös sarjan lappusessa on kuvat maalatuista figuureista, sillä nämä keräiltävät figuurit on tarkoitettu faneille maalattavaksi.

Figuurien värilista

1 SARJA (PIENET)

Akakabuto A – hopea, valkoinen
Akakabuto B (seisova) – pronssi, ruskea
Ben – hopea, pronssi, ruskea, valkoinen
Cross – pronssi, ruskea
Gin – hopea, pronssi, ruskea, valkoinen
John – pronssi, ruskea
Kurotora – hopea, valkoinen
Moss – hopea, valkoinen
Musashi – pronssi, ruskea
Oliver – hopea, valkoinen
Riki – hopea, valkoinen
Sniper – pronssi, ruskea

1 SARJA (ISOT)

Akakabuto A – hopea, pronssi, ruskea, tumman ruskea
Akakabuto B (seisova) – ei valmistettu
Ben – hopea, ruskea, sininen
Cross – hopea, ruskea, sininen
Gin – hopea, ruskea, sininen
Gin (medium) – hopea, pronssi, tumman ruskea
John – hopea, ruskea, sininen
Kurotora – hopea, ruskea, sininen
Moss – pronssi, sininen, tumman ruskea
Musashi – hopea, pronssi, ruskea, tumman ruskea
Oliver – hopea, pronssi, tumman ruskea
Riki – hopea, ruskea, sininen
Sniper – pronssi, ruskea, tumman ruskea

2 SARJA

Akatora – hopea, ruskea, pronssi
Bemu – hopea, pronssi, ruskea, valkoinen
Benizakura – pronssi, ruskea, valkoinen
Chuutora – hopea, pronssi, ruskea
Gin (makaava) – hopea, pronssi, ruskea
Hazuki – pronssi, ruskea, valkoinen
Kisaragi – hopea, pronssi, ruskea
Kurojaki – hopea, pronssi, ruskea
Madara – pronssi, ruskea
Minazuki – hopea, valkoinen
Smith – pronssi, valkoinen
Uzuki – hopea, ruskea

Julisteet

On olemassa japanilaisia mainosjulisteita ja suomalainen kustantamo Punainen Jättiläinen on julkaissut muutamia julisteita pokkareitten mukana. Meteor Ginissä on ilmestynyt kaksipuolinen juliste, toisella puolella on reittikartta ja toisella puolella ryhmäkuva.

Keräilykortit

Valmistusvuosi: 1987
Lukumäärä: 60 kpl (kortit ovat numeroituja)

kortti1 kortti2 kortti3 kortti4 kortti5 kortti6 kortti7 kortti8 kortti9 kortti13 kortti16 kortti17 kortti18 kortti19 kortti20 kortti21 kortti22 kortti23 kortti24 kortti26 kortti27 kortti28 kortti29 kortti31 kortti32 kortti33 kortti34 kortti35 kortti36 kortti37 kortti38 kortti41 kortti43 kortti44 kortti45 kortti46 kortti47 kortti48 kortti49 kortti50 kortti51 kortti52 kortti53 kortti55 kortti57 kortti58 kortti59 kortti60

Muuta:
Keräilykorteille kuuluu kolme pientä säilytyslaatikkoa ja yksi iso. Näitä näkee tosi harvoin myynnissä ja niistä voi joutua maksamaan paljonkin.

 

Lasinaluset

Nämä on tehty mikrokuitu kankaasta ja ovat kooltaan noin 10 cm x 10 cm. Lasinaluset ovat uusimpia Ginga-aiheisia oheistuotteita mikrokuitusten pyyhkeiden kanssa. Avaamaton pakkaus sisältää myös pesuohjeet. GNG hahmoista tehdyt aluset: Ben, Gin, Kurotora, Moss ja Riki.

Lautapeli

Futago Tōge no Tatakai Gēmu (Battle of Futago Pass Game)
銀牙 流れ星 銀
二子峠の闘い ゲーム

Täydellinen lautapelipaketti sisältää:
– 1 x Akakabuto osumataulu
– 2 x Akakabuton osumataulun pidikettä
– 1 x Gin heittomagneetti
– 5 x Akakabuto osumakorttia
– 1 x onnenpyörä
– 1 x peliohjeet
– 1 x pelilauta
– 4 x pelinappuloita (vihreä, hopeinen, kultainen, pronssinen Gin)
– 20 x Gin korttia
– 20 x isoa Gin korttia
– 9 x pientä Akakabuto korttia
– 24 x hahmopahvia
– Riki kiekko

Magneetit

Jääkaappimagneetit
Ei ole tiedossa, että kuinka monta magneettia on valmistettu. Ainakin 55 kpl. Magneetit ovat todella pieniä ja on olemassa hopea- sekä sinireunaisia. Sarjaan kuuluu säilytyspussit ja magneettien päällys/kannet.

Pahvimagneetit ”Pahvifiguurit”
Näitä ei ole valmistettu montaa kappaletta, vain: 10 kpl. Nämä tulevat myöskin säilytyspussissa ja näihin kuuluvat päällys/kannet.
Saatavina olevat hahmot: Akakabuto, Ben, Daisuke, 3 erilaista Giniä, Great, Hyena, Moss ja Riki.

Palapelit

Future Film on joskus julkaissut palapelin, jossa on n. 30 palaa. Kuvana on yksi kansikuva VHS:tä. On olemassa myös japanilainen GNG palapeli, siinä on ihan oikea laatikko, jonka sisällä palaset ovat. Kuvassa on Daisuke, Gin, John ja Akakabuto.

Sekalaista

Japanilaisessa huutokaupassa on myyty jos jonkinlaista Hopeanuoli aiheista oheistuotetta, tässä listattuna harvinaisuuksia:

– Huivi
– Kaksi erilaista juomakuppia (kahvallinen & kahvaton)
– Keksilaatikoita (suklaa)
– Kengät
– Laulukirja (äänikirja(?) + kasetti)
– Lautanen
– Nenäliina (2 erilaista)
– Pussilakanat
– Puhelinkortit
– Riisikulho + syömäpuikot
– Sandaalit
– Tyynyliina (2 erilaista)
– Vohvelipaketteja
– Värityskirja
– Zipot

Tarrat

Erikoistarrat
Kokonaiseen sarjaan kuuluu 25 kpl tarra-arkkeja + säilytyspussit ja tarrojen päällys/kannet. Tarrat on kuvitettu animekohtauksilla. Nämä ovat melko harvinaisia.

erikoistarraerikoistarra2erikoistarra3erikoistarra4erikoistarra5 erikoistarra6 erikoistarra7 erikoistarra8erikoistarra9erikoistarra10erikoistarra11 erikoistarra12erikoistarra13erikoistarra14

erikoistarra16erikoistarra17erikoistarra19erikoistarra20erikoistarra21erikoistarra24erikoistarra25

Keräilytarrat
Kokonaiseen sarjaan kuuluu 59 kpl tarroja + säilytyspussit, tarra-albumi sekä tarralaatikko. Albumiin voit liimata kaikki tarrat oikeisiin paikkoihinsa, ne on numeroitu. Tarrojen numerot ovat: 61-120.

Kirjanmerkkitarrat
Kokonaiseen sarjaan kuuluu 22 kpl pitkänmallisia tarroja + säilytyspussit ja tarrojen päällys/kannet. Näitä kutsutaan kirjanmerkkitarroiksi sen takia kun ne ovat kooltaan aivan kuin kirjanmerkit.

Prismatarrat
Prismatarroja on oletettavasti 60 kpl. Nämä ovat pieniä neliön muotoisia tarroja, jotka on kuvitettu animekuvilla. Näitä löytyy kolmenlaisia; taustallinen, taustaton ja prismataustallinen.

 

prismatarra_kiiltava

prismatarra_taustatonprismatarra_taustaton3prismatarra_taustaton2prismatarra_taustaton4prismatarra_taustaton5prismatarra_taustaton6prismatarra_taustaton7prismatarra_taustaton8prismatarra_taustaton9prismatarra_taustaton10prismatarra_taustaton11prismatarra_taustaton12

prismatarra_punainenprismatarra_punainen2prismatarra_punainen3prismatarra_punainen4prismatarra_punainen5

prismatarra_pinkkiprismatarra_pinkki2prismatarra_pinkki3prismatarra_pinkki4prismatarra_keltainen

prismatarra_keltainen2prismatarra_keltainen3prismatarra_keltainen4prismatarra_vaalean_oranssi3prismatarra_oranssi

prismatarra_oranssi2prismatarra_lilaprismatarra_lila2prismatarra_lila3prismatarra_turkoosi

prismatarra_turkoosi2prismatarra_turkoosi3prismatarra_vihreaprismatarra_sininen2_2prismatarra_sininen2

prismatarra_sininen2_1prismatarra_sininenprismatarra_sininen4prismatarra_sininen3

 

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *